• Info
  • Tagger
  • Kalender
  • Pegasus: Kokotopia i antikken

    Hjem  /  Arrangement  /  Denne siden
       torsdag, april 7th, 2022
       10:00 am

Pegasus: Kokotopia i antikken

Hjem  /  Arrangement  /  Denne siden

KOKOTOPIA I ANTIKKEN

Hvordan går det når to venner forsøker å løse et mord i antikken?

Kokotopia er verdenshistoriens morsomste verdenshistorie. De greske filosofene har aldri vært morsommere. OL har aldri vært villere. Demokratiet har aldri vært sprøere. Og Sokrates har aldri vært mer irriterende. Møt forfatter Simon Stranger som forteller fra den nyeste boka i serien Kokotopia. Denne gangen er Simon og vennen Helena slaver i antikken. Og det er ikke bare bare. I hvert fall ikke når slaveeieren deres får en diskos i hodet, og alle tror Helena og Simon har drept ham! Klarer Simon og Helena å løse mordgåten?

Torsdag 7. april, to forestillinger:

10:00-10:45

12:00-12:45

ALDER: 9 – 12

LITTERATURHUS LILLEHAMMER