• Info
  • Tagger
  • Kalender
  • På livet løs – Bokbad med Brit Bildøen

    Hjem  /  Arkiv  /  Denne siden
       tirsdag, februar 19th, 2019
       7:00 pm

På livet løs – Bokbad med Brit Bildøen

Hjem  /  Arkiv  /  Denne siden

På livet løs – Bokbad med Brit Bildøen

Tirsdag 19. februar kl.  19.00

Romanen Tre vegar til havet av Brit Bildøen handler om hva lengsel, adopsjonskø, årelang venting og stanging mot byråkratiet kan gjøre med et menneske.

Et samlet kritikerkorps har vært begeistret over boka, og Tre vegar til havet ble utropt til en av høstens aller beste romaner. Arne Hugo Stølan i VG skrev:

«Brit Bildøen skriver rystende godt om et betent og tabubelagt tema. […] Dette er en intens og troverdig roman. Relativt liten i antall sider. Desto større i relevans og ettervirkning».

 

Brit Bildøen er en av våre fremste samtidsforfattere, med en rekke bøker og litterære priser på samvittigheten, sist P2-lytternes romanpris for Sju dagar i august.

Denne kvelden møter hun festivalsjef i Norsk Litteraturfestival, Marit Borkenhagen, til en samtale om affekt, fugler og litteratur.

 

Leseriet kafé holder åpent i forkant av arrangementet.

Gravdahl bokhandel selger bøker, og forfatteren signerer gjerne.

 

ARRANGERT AV LITTERATURHUS LILLEHAMMER

 

INNGANG 100 kr

Billetter kjøpes i døra samme dag eller på forhånd via GD Billett. Med GD Billett er du garantert sitteplass og slipper billettkø.

 

Alle studenter og skoleelever kommer gratis inn. Frivillige ved Norsk Litteraturfestival og Litteraturhus Lillehammer har også fri adgang. Husk gyldig bevis.