• Info
  • Tagger
  • Kalender
  • Sigrid Undset-dagene

    Hjem  /  Arrangement  /  Denne siden
       lørdag, november 21st, 2020
       9:00 am

Sigrid Undset-dagene

Hjem  /  Arrangement  /  Denne siden

Sigrid Undset-dagene er tilbake

Norsk Litteraturfestival så dagens lys for 25 år siden, våren 1995, etablert med utgangspunkt i et seminar om Sigrid Undsets forfatterskap med røtter tilbake til 1993. I det koronaherjede jubileumsåret vender festivalen tilbake til utgangspunktet og inviterer til Sigrid Undset-dagene på Bjerkebæk – og på flere andre arenaer, deriblant Litteraturhus Lillehammer – lørdag 21. og 22. november, som er nøyaktig 100 år etter lanseringen av Kransen, første bind av Kristin Lavransdatter-trilogien.

Følg med på festivalens nettsider – programmet slippes i september.